športne stave

Športne stave

Ta članek je namenjen vsem tistim, ki se vsak dan borijo, kako staviti, da pridejo do zaslužka in tudi za izkušene igralce spletnih stav, ki že poznajo večino stvari in jim bo članek služil kot dodaten opomnik in pomoč za prihodnost.

Razložili bomo pet najpomembnejših in glavnih pravil za uspešne stave. Pa začnimo:

Pri stavah je zelo pomemben sistem. Če vsak dan oddajate stave z veliko pari, vam lahko takoj povem, da samo darujete denar stavnicam. Najboljši način stav je single stave, doubles in redko trebles. Z matematičnega vidika, če imate več kot 3 pare na stavni listi, so možnosti za zmago zelo majhne, ​​ne glede kakšne so kvote. Če stavite na en ali dva para na stavno listo imate konec meseca bistveno boljše možnosti, da zaključite v plusu, ker ste odvisni samo od enega ali dveh dogodkov in izračun verjetnosti vam je še bolj naklonjen. Stavnice živijo od ljudi, ki mislijo, da lahko obogatijo čez noč s tiketi po 10 parov in kvoto 200.

PRAVILO 2

Najpomembnejša stvar pri stavah je disciplina in doslednost. Potrebno je voditi mesečno evidenco izgub in dobitkov in na koncu veste, kje ste. Način, ki ga uporabljam in ki vam ga priporočam, je mesečna banka, ki jo boste vodili za stave – recimo, da imate 100 evrov ločeno – nato jih razporedite na 10 enot, tako da je enota 10 evrov. Če v neki analizi pišem, da igrate dvojno igro s 3 enotami, potem ne pretiravajte z vložkom. Še vedno je zelo pomembno, da ste pripravljeni izgubiti denar, ki ste ga namenili mesecu, saj so stave igre na srečo in ne morete biti vedno v plusu.
PRAVILO 3

Kje plačati? Zelo priporočam, da se izognete vsem lokalnim stavnicam (razen v izjemnih primerih) in ustvarite račun v eni izmed spletnih stavnic, kot so bet-at-home, 1xbet, bet365 itd. Ne samo, da boste obšli različne davke in manipulativne stroške, temveč boste prejeli tudi različne bonuse, ko boste postali član. To je zelo preprosto in v zvezi s plačilom in plačilom denarja – vse kar potrebujete je, da imate odprt bančni račun in denar, ki ga boste uporabili za stavo, bo plačan z bančnega računa na račun v stavnici, in tudi na način, kako lahko opravite plačilo.

PRAVILO 4

Prav tako je pomembno, da izberete prave pare – takoj vam povem, da morate preskočiti nogomet in glavnih 5 priljubljenih lig, če želite zaslužiti denar. Sprašujete se, zakaj? Dal vam bom povezavo do članka, v katerem sem podrobno pojasnil za športne stave o nogometu in njegove slabosti. Najboljši športi za vlaganje denarja so hokej, rokomet, tenis in košarka (edina stvar, ki jo je vredno storiti, je igrati nogomet na število golov v nekaterih ligah, in tisti, ki me spremljajo, bodo vedeli, katere lige so to).

PRAVILO 5

Ne pustite se zavesti. Obstajajo ljudje, ki čakajo na vašo šibkost, da zaslužijo denar na internetu, Facebooku, različnih forumih in spletnih straneh. Zagotavljam vam, da 100% sigurne stave ne obstajajo in samo vržete denar skozi okno, ko financirate tiste goljufe, ki se predstavljajo kot poznavalci in veliki strokovnjaki. Torej ljudje, ki računajo določen znesek, da pošiljajo vip pare, za katere trdijo, da so sigurni. Zakaj plačati za pare, ko lahko prideš na našo spletno stran, kjer je vse brezplačno in brez kakršnih koli drugih vprašanj.

To bi bilo na kratko. Naslednjič, ko boste skušali igrati igro v Chelsea ali Manchesteru, si zapomnite te moje besede in prihranite denar, ki ste ga želeli dati za te neumnosti. Samo zato, ker so nekateri pari najbolj tipkani in najbolj izpostavljeni, ne pomeni, da so dobri, vendar je večina najbolj izkušenih parov, ki najpogosteje padajo.

Na koncu bi vas prosil, da priporočite ta članek svojim prijateljem, ki stavijo in ga delijo na eni od družabnih omrežij, in morda prihranijo nekaj številnih pasti, ki se skrivajo v svetu stav.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja